Zes zondagochtenden heerlijk in het bos wandelen

Foto: ©Athlos

Wil je in de wintermaanden niet alleen maar binnen zitten, maar actief buiten zijn ? AV Athlos organiseert deze winter zes zondagochtend wandelingen.

Zes zondagochtenden wandelen

Lekker naar buiten in de frisse lucht en werken aan je weerstand. En daarbij ook nog eens genieten van onze prachtige omgeving. De winterwandelingen starten op iedere zondagochtend om 9.30 uur vanaf het  clubgebouw aan de Strokelweg. De kosten bedragen 25 euro voor zes wandelingen. Tijdens de wandelingen wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Andere routes

Iedere week wordt er een andere route gelopen.  De startpunten zijn in de buurt van het clubgebouw in Harderwijk. Je bent op een gezellige manier sportief bezig en geniet samen met de andere wandelaars van onze mooie natuur onder begeleiding van een gediplomeerd wandelsporttrainer.

Ga je mee?

Je kunt als wandelaar en als Nordic Walker mee lopen. We vragen van je dat je een wandeling van anderhalf uur in een redelijk tempo aankan (5 km/uur). Voor Nordic Walkers is het noodzakelijk dat de basistechniek bekend is en dat je over eigen stokken beschikt.

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen naar: 06 51987224. Aanmelden kan via [email protected]   Wil je liever op een doordeweekse dag lopen of in een rustiger tempo, kijk dan op de website voor de reguliere Athlos wandelsportgroepen:  https://athlos.nl/wandelsport/trainers/

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen