Meditatie Nu in Centrum de Zin

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Zondag 27 februari start Centrum de Zin weer met onze maandelijkse meditatie.

Meditatie Nu

Op de laatste zondag van de maand, kun je weer samen met anderen mediteren.
Meditatie is een techniek, die meer inzicht in jezelf kan geven. Het kan leiden tot rust, ontspanning en bezinning. Denkt u misschien, dat is niets voor mij, dat zweverige…..
Het motto van onze meditatieleraar is: met beide voetjes op de grond en dus vooral niet zweverig.

Groepsmeditatie

Ervaar wat groepsmeditatie voor jou kan betekenen, samen zijn , samen in verbinding met jezelf en mediteren in stilte of met muziek, in evenwicht met inspiratie van de glimlach en de vreugde. Het zijn geen meditatielessen, enige ervaring met mediteren is wel een wens, niet noodzakelijk. Rust en evenwicht, zijn dat jouw verlangens om fris de nieuwe week in te gaan? Na de zondagavond-meditatie ben je klaar voor de nieuwe week. De meditatie avond zal zijn op zondag 23 februari aanvang 19.30 tot 21.30 uur. Op www.centrumdezin.nl vindt u meer informatie.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen