Zwembad de Sypel gesloten nog een paar weken gesloten

Foto: ©HNN

Het gaat al een tijdje niet echt lekker met De Sypel. Verbouwen, coronamaatregelen en nu ook nog eens stormschade.

Zwembad flink getroffen

Onderdelen van de technische installatie zijn weggewaaid afgelopen weekend. Ook zijn onderdelen beschadigd. En daar zit hem nu juist het probleem. Die technische installatie is nodig om het water te verwarmen. Ook is de luchtbehandelingsinstallatie beschadigd. Sommige onderdelen zijn niet zo maar te vervangen. Die moeten worden gefabriceerd door de leverancier.

Tijd gesloten

De sporthallen zijn wel geopend, maar het zwemgedeelte is dus gesloten. Er kan zeker tot medio maart geen gebruik worden gemaakt van het zwembad. Zwemlessen, groepslessen, banenzwemmen en recreatief zwemmen gaan voorlopig niet door.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen