Jeugdorkest Stedelijke Harmonie Harderwijk heeft geweldig gepresteerd tijdens festival OMG in Schiermonnikoog

Foto: ©jeugdorkest HArmonie

Jeugdorkest Stedelijke Harmonie Harderwijk heeft in 2019 een prijs gewonnen bij City Proms in Leeuwarden. Bij deze prijs was gratis deelname aan het 63e Muziek- en Zangfestival te Schiermonnikoog inbegrepen. Meer dan 60 koren en korpsen deden mee aan dit muziek spektakel.

Vorig weekend, muziekweekend

Vorige weekend is het Jeugdorkest afgereisd naar Schiermonnikoog. Zaterdagmorgen 8:15 uur zaten zij als eerste klaar voor de twee koppige Jury. De jury bestond uit Ido Gerard Kempenaar en Nynke Jaarsma en hebben ze “Jubilance” van James Swearingen gespeeld. Volgens de Jury had de Harmonie een spetterende opening en klonken wij fris en enthousiast. Natuurlijk waren er verbeterpunten zoals de balans en her en der de zuiverheid.

Net geen eerste

Ze grepen met 82 punten net naast de eerste prijs, maar zijn zeer trots op onze toppers die dit in een korte voorbereidingstijd toch weer voor elkaar hebben gekregen. Onze Dirigent Johan de Jong heeft twee dagen zo trots als een pauw over het eiland gelopen. En samen hebben we nog veel leuke gezellige dingen gedaan op het eiland. We kunnen terug kijken op een geweldige zonnige en leuke ervaring voor Jong en Oud.

Ook meedoen?

Wil jij ook weer muziek gaan maken of les nemen op een instrument naar keuze kijk op de website: www.stedelijke-harmonie.nl. Of kom kijken op vrijdagavond 19:30h in het muziekhuis aan de Deventerweg te Harderwijk. Een mail sturen naar mailto:[email protected] is ook altijd goed.

Volgend optreden

U kunt het orkest zondagmiddag 3 juli weer zien optreden aan de Strekdam 53 achter het Dolfinarium in de tuin van de waterscouting bij “Gluren bij de Buren”. Wij geven om 13.00, 14.30u en 16.00 een optreden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen