Inloopavond ontwerpbestemmingsplan Waterfront-Zuid – Kop Stadswerven

Foto: ©Still Webcam Waterfront

Donderdagavond 9 maart organiseren we een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan Waterfront-Zuid – Kop Stadswerven. U kunt de plannen dan inzien en vragen stellen aan onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Locatie: de witte keet van het projectbureau Waterfont

Adres: Burgmeester de Meesterstraat

Het plan voorziet in de bouw van woningen en een parkeergarage

Het ontwerpbestemmingsplan Waterfront-Zuid – Kop Stadswerven voorziet in de bouw van 160 woningen. Het gaat om 60 eengezinswoningen en ongeveer 100 appartementen. Daarnaast komt er een parkeergarage met maximaal 725 parkeerplaatsen. In de plint langs de Waterstadboulevard is ruimte voor kleine commerciële voorzieningen. Het plangebied ligt tussen de Vissershaven, Lelyhaven, parkeerterrein Burgmeester de Meesterstraat en de Waterstadboulevard.

Het ontwerpbestemmingsplan is vanaf 27 februari te bekijken

Vanaf maandag 27 februari ligt het ontwerpbestemmingsplan 6 weken ter inzage in de Stadswinkel van het stadshuis. U vindt het plan dan ook digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het digitaal indienen van een zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen? Maak dan een afspraak met domein Stad en omgeving, mw. C. van den Bedem via 0341 411 911. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen