Boemerang, The soul is back!

Foto: ©BTTB
Er komt zoals afgesproken een tweede editie van dit feest. Dit zal zijn op zaterdag 16 april.

Successtory

Na het succes vorig jaar heeft BTTB aangegeven dat de 2e editie zal gaan plaatsvinden op zaterdag 5 November 2016. Echter, in de media is gemeld dat Harders Plaza in de loop van dit jaar helaas haar deuren sluiten. Harderwijk.nieuws.nl schreef hier eerder dit artikeldit artikel en dit artikel over.

Back to the Boemerang

De afgelopen weken heeft de organisatie van BTTB uitvoerig hierover gesproken met de eigenaar van Harders Plaza waaruit is geconcludeerd dat er geen zekerheid is dat Harders Plaza in november beschikbaar zal zijn. Met alternatieve locaties in overweging genomen, is besloten om BTTB 2016 naar voren te halen, zaterdag 16 april  in Harders Plaza. En dat is niet het enige. Alle wensen in overweging genomen, wordt “Back to the Boemerang” uitgebreid.

Discotheken

De Harderwijkse binnenstad was in de jaren ’70 en ’80 ( en -ok- early ’90 ) naast de Boemerang kenmerkend met 2 andere ”discotheken”: de MAC en de ’s Coninckskelder. Wie herinnert zich niet het over en weer lopen tussen deze 3 discotheken? En dat is exact wat jullie van deze editie kunnen verwachten. In 3 area’s worden “Back To The Boemerang, ”Back To The Mac” en ”Back To The ’s Coninckskelder” gecreëerd.
Met 5 diskjockeys uit die periode gaan wij weer ”los” voor een unieke avond waarbij je jouw oude vrienden weer kunt ontmoeten tussen de verschillende muziekstijlen.

Uitbreiding

Daarnaast bleek er een behoefte te zijn voor een uitbreiding van de vip-area. In de nieuwe editie van BTTB zal deze ruimte niet exclusief beschikbaar zijn voor bedrijven/genodigden maar zal deze uitgebreid worden en kan je individueel kiezen voor een vip goldticket. Naast de exclusieve plek in de main-area bent u als vip verzekerd van een all-inclusive dranken en hapjes-pakket

Tickets

De avond start evenals vorig jaar om 20.00 uur en sluit rond 01.00 uur. Uiteraard heeft BTTB nog enkele verassingen voor u in petto. Net als vorig jaar worden de tickets (als passe-partout voor alle 3 area’s !!! ) enkel in de voorverkoop aangeboden en is er geen deurverkoop en de leeftijdsgrens is 40+.
PASSE-PARTOUT: € 20,-. pp. ( incl. 1 consumptie GRATIS )
VIP GOLDTICKET: € 75,- pp. ( all-inclusive )
(Deze zijn slechts beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij want VOL=VOL)

Op de onderstaande adressen kan je terecht voor je ticket(s):LET OP:
* ALLEEN CASH / CONTANT
* GEEN PIN MOGELIJKHEDEN

AMBIANCE ZONWERING HARDERWIJK
Noorderbreedte 12
3845 MB HARDERWIJK
MA T/M VRIJDAG VANAF 09.00 TOT 17.OO UUR

SD SPORTSWEAR
Fahrenheitstraat 6-8
3846 BN HARDERWIJK
MA T/M VRIJDAG VANAF 9.00 TOT 17.00 UUR

AUTOBEDRIJF DUBOIS
Pascalstraat 4
3846 AM Harderwijk
MA T/M VRIJDAG VANAG 09.00 TOT 17.00 UUR

SD PROMOTION
Fahrenheitstraat 6-8
3846 BN HARDERWIJK
MA T/M VRIJDAG VANAF 9.00 TOT 17.00 UUR

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen