Kenmerkende gele “paraplu”kiosken gesloopt

Foto: ©Mark de Lange

Wie vandaag een rondje over de Boulevard loopt of fietst, ziet iets heel anders dan 2 weken geleden. De kenmerkende pijlers zijn verdwenen.

Veranderingen

De gehele Boulevard wordt in het kader van aanpassingen voor het Waterfront aangepast. Een belangrijke verandering is momenteel het pand van ’t Rookerijtje dat vorige week het hoogste punt bereikte. En oprecht het hoogste punt, want het pand wordt een stuk groter dan voorheen. De aansluiting met naastgelegen restaurant Bonanza past zo een stuk beter in het totale aangezicht van het stuk Harderwijk met de Vischpoort.

Kenmerkende kiosk

Wat wennen is in het aangezicht is het verdwijnen van de drie kiosken tegenover Bonanza, ’t Rookerijtje en Snack Kiosk 8. Het eetcafé, de souvenirshop en de visboer, alledrie de ondernemers sloten voor het winterseizoen voorgoed de deuren. Vorige week is het sloopbedrijf begonnen met het neerhalen van de kiosken. Deze week was het de beurt aan de laatste in het rijtje. De Boulevard wordt steeds meer voorbereid op een nieuw uiterlijk. Bekijk hier de vorderingen op de live webcam

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen