Lalaland maakt eerste namen line-up bekend

Foto: Facebook LaLaLand

Afgelopen weekend gooide Lalaland de eerste namen van de line-up naar buiten. Dat deden ze door middel van een bericht op de Facebook-pagina. LaLaLand is het festival aan de rand van Harderwijk.

Aan het water. Aan de rand van de binnenstad. Op het gras. Culturele dingen afgewisseld met muzikale intermezzo’s. Een zweefdraaimolen en het containerdorp. Ieder jaar weer weet de organisatie er voor ieder wat wils een mooi spektakel van te maken. Het festival start op vrijdagavond en zaterdag is het de hele dag.

Vandaag is eindelijk het moment dat we niet meer onze mond hoeven te houden over de line-up, want we mogen – tromgeroffel – de eerste drie namen van LaLaLand 2016 bekend maken!

Niemand minder dan The Brahms, OIJ en Sjamsoedin (Live) maken op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei hun opwachting op de Stille Wei in Harderwijk!

LaLaLand

Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Benieuwd naar rest van de line-up? Om de sfeer, spanning en zin op te bouwen, laat de organisatie nog niet alles los.Zo kun je bijvoorbeeld ook voor €75,– fan van LaLaLand worden. Een leuke gimmick voor je bedrijf of als je op persoonlijke titel aan iedereen wil laten weten dat je LaLaLand leuk vindt. Via de site en Facebook houden we je wekelijks op de hoogte! Dit is de Facebook-pagina van het festival

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen