Voor de 10e keer is er Harderwijk op Ijs

Foto: ©Harderwijk Op Ijs

Ieder jaar verschijnt er aan het einde van de zomer/begin van het najaar een nieuwsbericht van Harderwijk Op Ijs. Zo ook dit jaar. Voor het bij elkaar sprokkelen van de laatste euro’s, treedt de organisatie van het winterse evenement in deze periode naar buiten.

Sponsoren

Inmiddels is het winterse gebeuren van eind november tot begin januari op de Markt voor de 10e keer aanwezig. Dat het doorgaat, is ook al zeker. Er zijn inmiddels 80% van de reclameborden gesponsord en op 15 borden is er nog ruimte. En die ruimte is nog hard nodig. Een crowdfunding in juni op initiatief van de Rabobank bracht een schamele €1100 op. Deze actie was opgezet voor het financieren van een nieuwe rand om de ijsbaan. Hierdoor hebben er een hoop “onbekende” sponsoren zich gemeld.

Voor de 10e keer sfeervol

De speciale 10e editie zal een sfeervolle editie worden. Vorig jaar is er een pilot gedraaid met een verlichte ijsbaan en dat gaat dit jaar verder doorgevoerd worden. Ook zal er aan de aankleding en sfeer van de ijsbaan en paviljoen meer aandacht worden besteed. Normaal staat de ijsbaan 5 weken pontificaal op de Markt. Dit jaar worden het zelfs 6 weken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen