Halverwege december opent McDonald’s Harderwijk deuren

Foto: ©HNN

Langzaam maar zeker begint het ergens op te lijken. De stalen constructie wordt opgevuld met panelen waardoor al een kleine inschatting gemaakt kan worden waar straks de ingang komt. Halverwege december moeten de eerste hamburgers en patatjes over de toonbank gaan.

Harder’s Plaza

Het terrein van Harders Plaza aan de Flevoweg verandert gestaag. Het gaat wat langzamer dan verwacht. De kolos van een oude ijsbaan staat er nog steeds. En voorlopig zal het imposante gebouw niet verdwijnen. De partyagenda van de discotheek staat in ieder geval nog tot en met 9 december gevuld. Terwijl er volgens eerdere berichtgeving slechts tot juli gefeest, gekart en gesport kon worden. Inmiddels staat er wel een Dirk van den Broek en wordt er nu gebouwd aan een McDonald’s.

Halverwege december

Het heeft wat voeten in de aarde gehad. Al jaren wordt er door fans geroepen om een McDonald’s in Harderwijk. Met vestigingen in Lelystad, Strand Horst en sinds een aantal jaar ook in Nijkerk hebben de liefhebbers weinig te klagen. Maar vanaf december kunnen de Franse frietjes, Big Macs en McChickens ook in Harderwijk besteld worden.

McDonald’s Harderwijk

McDonald’s Harderwijk is 1 van de eerste restaurants met een McCafé. In dit concept staan koffie en lekkernijen centraal. Volgens de Facebook-pagina van McDonald’s Harderwijk is de eerste medewerker inmiddels begonnen met werken. Wel in de Ermelose vestiging. Die is van dezelfde eigenaar. McDonald’s Harderwijk zoekt nog steeds nieuwe medewerkers.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen