Aaltjesdag vrijdag

Aaltjesdagen is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 ieder tweede weekend van juni plaatsvindt. Het festival geeft een mooi beeld van wat Harderwijk te bieden heeft op het gebied van toerisme, cultuur, historie en ontspanning en trekt jaarlijks ongeveer 50.000 bezoekers. Als opening van het drukke toeristisch seizoen is er op vrijwel elke plek in de stad iets te beleven. Muziek, (water)sport, dans, braderie, oude ambachten, botters. Het programma verrast met daarin alle benodigde ingrediënten voor een flinke portie gezelligheid, geschikt voor elke leeftijd. Aaltjesdagen is een van de grootste jaarlijks terugkerende festivals van de Veluwe!  In 2017 wordt het festival gehouden op 9 en 10 juni.

Het jaarlijkse event Aaltjesdag vindt weer plaats. Van een ééndaags evenement in de binnenstad en op de Boulevard is het uitgegroeid tot een driedaags event waarbij het visserijverleden van Harderwijk in de schijnwerpers staat. Met een een moderne twist. Harderwijk Nieuws legt dit weekend vast via een fotoserie.

Fotoserie

Zo is er een botterrace, maar vindt er ook een foodmarket plaats. Op deze site vind je fotoseries. Foto’s via Elsabijn Lindenbergh

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen