Aaltjesjam van start met het winterseizoen jammen

Foto: ©Aaltjespop

Stichting S.V.P. Aaltjespop maakt een nieuwe start met de jamsessies. Na een veelbelovende try-out afgelopen mei, voor het eerst in samenwerking met poppodium Estrado, start komende zondag het winterseizoen jammen, genaamd Aaltjesjam.

Muzikanten in verschillende formaties

Dat is wat jammen inhoudt. Muzikanten die de uitdaging aan willen om eens met andere muzikanten dan de eigen bandleden te spelen, kunnen meedoen in verschillend samengestelde formaties. Er wordt blues, rock en pop gespeeld. Met hun eigen instrument of met de set-up die door Aaltjesjam is geplaatst. Zo verschijnen er hele spannende en interessante combinaties.

Aaltjesjam meer geliefd

Het jammen trok enkele jaren geleden een steeds groter publiek in een fabrieksloods op het industrieterrein. Nadat de gemeente een einde maakte aan dit illegale evenement, vonden de muzikanten een plekje in hotel Baars. Hier konden zij eens in de maand muziek maken met elkaar. Maar ook dit bleek uiteindelijk een probleem, vanwege een beperkt aantal vergunningen voor livemuziek.

Agenda nieuwe locatie

De organisatie hoopt nu op een langdurige samenwerking met Estrado. Aaltjesjam is gratis toegankelijk. De zaal is open om 15.00 uur. Muzikanten kunnen zich zondag ter plaatse aanmelden bij Karel Miedema.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen