Spakenburg heeft poppetjes beter staan dan VVOG

Met het bezoek van één van de twee koplopers en ook de meeste genoemde kampioenskandidaat in de 3e divisie, stond VVOG een zware wedstrijd te wachten.

Snelle goal

Kort na de wedstrijdopening slaagden de bezoekers erin om op voorsprong te komen. VVOG verdedigde de bal slordig uit na een aanval van de Spakenburgers. Kees Tol kon profiteren en plaatste de bal achter keeper Koornberg. In de periode die volgt krijgt VVOG wel een paar kansjes, maar is het vooral bezig met het stoppen van het goed georganiseerde Spakenburg.

Wederom snelle opening

Geheel tegen het spelbeeld van de eerste helft in, is het VVOG dat na 5 minuten voetbal in de tweede helft de gelijkmaker produceert. Alleen het arbitrale trio ziet in de goal een handsbal van Frank Hol. Een 20 minuten later is het Tom van der Neut die voor Spakenburg via een kopbal de 0-2 scoort. In de resterende 20 minuten geeft VVOG alles wat het heeft in de strijd om de punten. Het blijft 0-2.