Doe mee aan de JCI Drakenbootrace Harderwijk!

Foto:

JCI Noord-West Veluwe organiseert in samenwerking met Stichting Evenementen Boulevard Harderwijk de 1e editie van de JCI Drakenbootrace.

Doe mee met je vrienden of je bedrijf

De race vindt plaats op 25 augustus 2018 aan de boulevard/ passantenhaven. Beleef met uw bedrijf, personeel, relaties en/of vrienden een onvergetelijke dag, vol actie & sportiviteit! Meedoen aan de JCI Drakenbootrace kan met een team van maximaal 9 personen: 1 trommelaar en 8 peddelaars. De boten en een ervaren stuurman/vrouw worden geregeld. Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen!

Direct inschrijven

Inschrijven is mogelijk zo lang er plaats is, tot uiterlijk 3 augustus 2018. Er is plek voor 24 teams.

Vriendenteam/organisatie

U presenteert zich als een actieve en sportieve groep!
€ 150,- per team.

Bedrijventeam

Zichtbaarheid in allerlei media-uitingen, uw bedrijfsnaam op een half spandoek langs het parcours, 2 consumptiemunten p/p, een stuk fruit en u presenteert zich als een actieve en sportieve groep!  € 425,- per team.

‘VIP’-team

Het volledige team in een bedrukt t-shirt met uw logo, zichtbaarheid in allerlei media-uitingen, uw bedrijfsnaam op een spandoek lang het parcours, een geheel verzorgde middag met 4 consumptiemunten p/p en u presenteert zich als een actieve en sportieve groep! € 675,- per team.

JCI Drakenbootrace

Je vaart met je team minimaal drie keer over een afstand van circa 250 meter. De beste teams gaan door naar de halve finales en vervolgens finales. Uiterlijk twee weken voor de race wordt het wedstrijdschema bekend gemaakt. De voorste twee peddelaars bepalen het ritme en tempo. De trommelaar slaat op dit tempo op de trom, zodat de rest van de peddelaars dit ritme kunnen volgen. Vooral het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. Dat maakt het drakenboot varen een echte teamsport, samenwerking is essentieel!

Meer informatie

Meer informatie over het programma, sponsoring of inschrijven via www.hk-drakenbootrace.nl

Reacties