Samen Eten! Indische maaltijd in de Kiekmure gefaciliteerd door wijkvereniging

Foto: Pixabay

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk gaat samen met Zorgdat op maandag 28 januari weer een avond organiseren waar mensen samen kunnen eten en ontmoeten.

Praktische info

Aanvang 18.00 uur en zaal gaat open om 17.30 uur. Locatie de Kiekmure. Eten zal bereid worden door Jop’s catering en we gaan Indisch eten.

Voor iedereen

Iedereen is welkom om me te eten. Lekker gezellig samen van het heerlijke bereide eten van Jop’s catering eten. Een ieder wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Rond zes uur zal Jop vertellen wat hij gemaakt heeft en zal een ieder uitgenodigd worden om te komen opscheppen. Consumpties tijdens het eten zijn voor eigen rekening. Na het eten zal er nog een verrassing zijn.

Na het succes van november 2018 is er duidelijk aangegeven dat we dit vaker moesten organiseren, want allen hebben een fantastische avond gehad.

Wat gaan we eten:

Witte rijst geserveerd met:

  • Babi ketjap, mals varkensvlees gestoofd in een zoete ketjapsaus
  • Ayam Opor, kip in een milde kokossaus
  • Sambal Goreng Boontjes, sperziebonen in een pittige saus
  • Saté Ayam, een stokje saté van malse kipdijfilet met een pittige pindasaus
  • Kroepoek, Atjar Ketimoen (komkommer), gebakken uitjes en huisgemaakte sambal badjak

Ook is het mogelijk om mee te eten als je vegetarisch bent. Wel bij opgave vermelden dan zorgen wij dat dit er is.

Opgeven

Wat zijn de kosten: Leden van de wijkvereniging betalen p.p. € 10,00 en niet leden p.p. € 12,50. Kosten van te voren betalen.

Opgeven kan via de mail [email protected] Ook kunt u naar de website gaan van de wijkvereniging www.wijkstadsdennen.nl Hier kunt u een contactformulier invullen voor het samen eten. Bellen kan ook naar 06-14403745.

We rekenen weer op een gezellige smakelijk avond! Tot 28 januari.

 

Reacties