Finaleplaats kan alleen nog maar bekroond worden met de eerste plek

21 jun 2017, 7:13 Nieuws
kempo kuntao yenny luu holland talent still youtube rtl w hnn
De Harderwijkse kempo vereniging Kempo Kuntao Nederland ( www.kempo-kuntao.nl ) heeft afgelopen vrijdag een finaleplaats gehaald van het RTL4 televisieprogramma Holland’s Got Talent. De finale wordt door RTL4 uitgezonden op vrijdag 23 juni aanstaande, om 20.30 uur.

Finaleplaats

Kempo-Kuntao Nederland heeft op 26 mei j.l. auditie gedaan voor het programma. De uitvoering werd door de juryleden zeer positief ontvangen en men ontving een zogenoemde Golden Ticket. Deze geeft recht op een directe plaatsing in de halve finale. In de halve finale, dat afgelopen vrijdag 16 juni is uitgezonden op RTL4, werd door hen een vechtscene neergezet in een jaren ’50 thema. Ook nu was de jury zeer lovend en beloonde de Harderwijkse vechtsportvereniging met een finale plaats. In de link hieronder kun je de uitvoering van afgelopen week nog eens terugkijken.

Hoop op Harderwijkse steun

Met de deelname aan Holland’s Got Talent heeft Kempo Kuntao als doel gesteld om de sport kempo op de kaart te zetten. Alsmede Harderwijks talent te promoten op een landelijk podium. De vereniging hoopt op de steun van de mede-Harderwijkers tijdens de stemronde van aanstaande vrijdag 23 juni.