Help Lalaland naar een spetterende editie!

19 apr 2017, 20:26 Nieuws
lalaland menu
Lalaland is niets zonder haar trouwe vrijwilligers en sponsors. Help daarom mee aan de editie 2017. Harderwijk Nieuws geeft alvast een voorzet door dit promotie-artikel

Crowdfunding

Lalaland heeft een crowdfunding opgezet. Via Voor De Kunst
, een crowdfundingplatform voor creatieve doelen, kun je Lalaland een warm hart toedragen. Zo komen creatieve ideeën tot stand door de mensen voor wie ze bedoeld zijn. Het publiek, of "the crowd". Je doneert omdat je wil dat Lalaland dit jaar weer net zo leuk wordt als andere jaren. Of beter nog. Lalaland is dit jaar uitgebreid met de vrijdagmiddag. Omdat het laatste weekend van mei dit jaar start met Hemelvaart op donderdag, vult Underground jouw vrijvrijdagmiddag op.

Donaties

  • € 75 of meer

    Super bedankt voor je bijdrage! Als dank krijg je én een rondleiding én ben jij officieel fan van Lalaland en komt jouw (bedrijfs)naam te staan op een unieke plek op het festival!

  • € 25 of meer

    Super bedankt voor je bijdrage aan Lalaland! Als dank zal iedereen zijn of haar uiterste best doen om Lalaland tot een nog groter succes te maken!

  • € 50 of meer

    Super bedankt voor je bijdrage aan Lalaland! Als dank krijg jij een exclusieve backstage rondleiding zodat je kan zien hoe Lalaland tot stand komt!

  • € 100 of meer

    Super bedankt voor je bijdrage! Als dank krijg jij een rondleiding, jouw (bedrijfs)naam op een unieke locatie op het festival en een exclusief Lalaland t-shirt!

  • € 250 of meer

    Super bedankt voor je bijdrage! We willen graag met je in contact komen om af te stemmen voor een unieke tegenprestatie! Denk bv aan jouw logo op de muntjes of uniek decorstuk.

  • Geen tegenprestatie

    Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

Wat is Lalaland?

Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei verandert de Stille Wei aan de boulevard van Harderwijk weer in de niet-zo-Stille-Wei voor de zesde editie van LaLaLand Festival, een gratis toegankelijk avontuur voor oog en oor. Op vier – en als je goed zoekt vijf – verschillende podia vind je op LaLaLand Festival twee dagen lang een heleboel muziek, theater, lekker eten en andere creatieve uitspattingen. En omdat LaLaland dit jaar in het hemelvaartweekend valt beginnen we op vrijdagmiddag al om 13:00 uur – WOEHOEH!

4 podia

Traditiegetrouw maken op het Nachtbrakers-hoofdpodium dj’s de dienst uit. En omdat LaLaLand Festival beginners graag een kans geeft wisselen lokale beginnende acts en grotere namen elkaar af. Theatertent Wunderbar is hét podium voor de meer experimentele acts. Buiten, op het Vrijbuiterspodium, hoor je de hele dag bands in de meest uiteenlopende genres. In containerdorp Fort Fiesta kun je terecht voor je dagelijkse portie gekkigheid. In en rond de zeecontainers valt de hele dag door namelijk van alles te beleven – en te proeven. Je kunt op LaLaLand Festival namelijk ook prima eten. En dat vijfde podium? Als je goed zoekt kom je het waarschijnlijk vanzelf wel tegen.

Kinderland

Het kinderprogramma start vrijdag- en zaterdagmiddag in de Wunderbartent met kindertheater. Verder is er speciaal voor de allerkleinsten LaLaKinderland, een door Cultuurkust gerund miniland waar lekker geknutseld en gespeeld kan worden. Dus daar heb je geen kind aan.

Verder dansen

De echte nachtbrakers kunnen na LaLaLand Festival gewoon door de stad in voor de LaLaLand afterparty’s. In meervoud, want op zo’n vijftig meter van het festivalterrein bevinden zich een aantal kroegen waar je tot in de late uurtjes op z’n LaLaLands kunt dansen.

Help mee als vrijwilliger

LaLaLand Festival kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers. Onze geweldige crew zorgt er elk jaar weer voor dat alles gesmeerd loopt, van barvrouw tot timmerman. Ben jij onder de indruk en wil je graag dit jaar meehelpen? Je hebt het ons waarschijnlijk al honderdduizend keer horen zeggen, maar het kan heus geen kwaad het voor de honderduizend-en-eenste keer te horen: LaLaLand Festival is supertrots op haar vrijwilligers. Onze geweldige crew zorgt er elk jaar weer voor dat alles gesmeerd loopt. En dat is best bikkelen hoor. Want terwijl de rest van Harderwijk lekker loopt te lanterfanteren staan de jongens en meiden van de LaLaLandcrew zich in het zweet te werken. Waarom? Nou wat denk je zelf? Omdat het gewoon heel erg leuk is om met elkaar een geweldig feest neer te zetten, want laten we wel wezen zonder onze vrijwilligers geen feest.

Overtuigd?

Ben je overtuigd? Mooi, want we zijn altijd op zoek naar geestdriftige mensen die zich op en/of rond vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017 willen inzetten voor LaLaLand Festival. Ben jij een harde werker die niet bang is voor vieze handen en graag in actie wil komen voor het leukste festival van Harderwijk en omstreken?

Help Underground

Vanaf 25 euro kan je ons al super blij maken en zorgen we ervoor dat Lalaland 2017 één groot feest wordt! Heb je meer te besteden? Dan kan je kiezen voor een exclusieve rondleiding backstage. Dus heb je altijd al willen zien hoe het leven van artiesten eruit zien, dan is nu je kans om dit een keer dichtbij mee te maken! We zijn super dankbaar wanneer je ervoor kiest om fan te worden. Wij zullen ervoor zagen dat jouw (bedrijfs)naam op een unieke plek op het festival wordt geplaatst. Een arrangement met jouw naam op een unieke plek op Lalaland, een exclusief Lalaland t-shirt én een rondleiding is ook mogelijk! Wanneer je dit allemaal nog niet genoeg vindt, neem dan contact met ons op en help ons! We zullen op zoek gaan naar een mogelijkheid waarin je jouw enthousiasme over het festival kenbaar kan maken en dat we super blij zijn met jouw donatie! Meer informatie over het festival zie je op: Lalaland Festival