Inloopuur in Randmeer, Weideheem én Sonnevanck op 12 mei

06 mei 2017, 6:55 Nieuws
woning sonnevanck znvw
Als blijkt dat thuis wonen steeds moeilijker voor u wordt of niet meer gaat, is verhuizen naar een woonzorgcentrum een optie. Staat u nu voor die beslissing of wilt u zich alvast oriënteren? In beide gevallen kan het helpen om eens te gaan kijken. Kom 12 mei naar het inloopuur van 10.30 uur tot 11.30 uur in Randmeer en Sonnevanck en van 11.00 uur tot 12.00 uur in Weideheem.

Open Huis

Voor informatie over verzorgd wonen, bent u welkom in Randmeer (Westeinde 14) en Weideheem (Drift 2). Voor een toelichting over beschermd wonen voor ouderen met geheugenproblemen kunt u terecht in Weideheem en Sonnevanck (Sonnevancklaan 2). U kunt ook een bezoek brengen aan Sonnevanck voor informatie over beschermd wonen voor ouderen, die vanwege lichamelijke aandoeningen verpleeghuiszorg nodig hebben.

Op meerdere locaties inloopuur

Het tijdstip van het inloopuur is zodanig gekozen dat u eventueel in de gelegenheid bent om meerdere woonzorgcentra te bezoeken. Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom! Ook als u gewoon eens wilt kijken hoe het er in een woonzorgcentrum aan toe gaat. In alle woonzorgcentra wordt u ontvangen bij de hoofdingang.

Meer informatie

Voor informatie over de aanleunwoningen bij Randmeer, Sonnevanck en Weideheem hoeft u het inloopuur niet te bezoeken, maar kunt u bellen met het servicebureau van Zorggroep Noordwest-Veluwe, tel. (0341) 568 000. Kijk voor meer informatie ook eens op www.znwv.nl

Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe

Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe voegt waarde toe aan vitaliteit en welbevinden van ouderen. Dit doen wij vanuit een christelijke levensvisie en vanuit onze kernwaarden respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid. Ons totaalzorgaanbod in ouderenzorg bestaat uit: Thuiszorg Noordwest-Veluwe, Dagactiviteiten en Welzijn, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, wonen in een zorgwoning, paramedische diensten, casemanagement dementie, Reactiveringscentrum Klimop en Hospice Jasmijn. Vanaf de eerste hulpvraag in het huishouden tot complexe, specialistische ouderenzorg, bij de Zorggroep bent u in vertrouwde handen. Meer informatie vindt u op: www.znwv.nl en www.klimopreactivering.nl .