Suppen: de snelst groeiende watersport ter wereld

08 aug , 14:43 Nieuws
ontwerp zonder titel 98
De hype rondom Stand Up Paddling (SUP) oftewel suppen is groot, en nu ook zichtbaar op de mooiste recreatiegebieden van Gelderland! Je kunt uitrusting huren en goed voorbereid te water gaan, waar je beweegt en ontspant tegelijk. We hebben de beste SUP aanbieders en hun locaties op een rijtje gezet in onze blog.

Wat is suppen?

Stand Up Paddleboarding (SUP), ook bekend als suppen, is een populaire watersport die steeds meer aan populariteit wint. Bij suppen sta je op een groot, stabiel board en gebruik je een lange peddel om jezelf voort te bewegen over het water. Het is een toegankelijke sport, geschikt voor alle leeftijden en niveaus van fitness.
Suppen biedt tal van voordelen. Het is een geweldige manier om aan je algehele conditie te werken, omdat het veel verschillende spiergroepen aanspreekt, waaronder je core, armen, benen en rug. Daarnaast is het een uitstekende cardiovasculaire training. Suppen kan zowel ontspannend als uitdagend zijn, afhankelijk van het water waarop je peddelt. Rustige meren bieden een serene ervaring, terwijl de zee met golven meer avontuur biedt.
Bovendien verbindt suppen je met de natuur. Het biedt de mogelijkheid om op een unieke manier van de omgeving te genieten, of je nu op een kalm meer, een rivier of de open zee bent.

Telstar Beach

Locatie: Veluwe aan Zee Telstar Beach is dé locatie voor watersport in Midden-Nederland, zo ook voor suppen. Ten eerste is het water van Veluwe aan Zee er perfect voor: aan de lange kustlijn is het water ondiep en het uitzicht op Flevoland prachtig. Ten tweede heeft Telstar Beach zowel voor als na het suppen alles wat je nodig hebt. Terwijl je je meldt en omkleedt worden de door jou gehuurde materialen klaargelegd. Na afloop lever je deze in en kun je neerstrijken op het terras, waar bijvoorbeeld Telstar sticky ribs worden geserveerd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.