Afmaken gebeurt beter door VVOG

VVOG heeft zich na een wat slechtere serie wedstrijden zaterdagmiddag goed herpakt. Het afmaken van kansen verliep zaterdagmiddag bijzonder goed. Van de ploeg die in de bovenste regionen van de competitie bivakkeert en die in de kwartfinale van de KNVB-beker meedoet, wisten de groen-witten met 2-5 te winnen.

Countervoetbal

In Hendrik-Ido-Ambacht ging VVOG op visite bij ASWH. Door vol uit de startblokken te komen, werd de thuisploeg overrompeld. Jeremy de Graaf kon probleemloos in de 4e minuut de 0-1 laten optekenen. Hierna kenterde het overwicht licht naar de thuisploeg. Voor VVOG bleef er weinig over dan spelen op de counter. Dit resulteerde in een doelpunt van Samir Merraki.

Afmaken

De thee deed ASWH goed. 2 grote kansen werden door de thuisploeg niet benut. Kort daarna kreeg VVOG een vrije trap. De Graaf krulde de bal over de muur achter de keeper van de thuisploeg. Hierop leek ASWH er klaar mee te zijn en kon Slotboom in 2e instantie scoren. VVOG liet in de hierop volgende minuut weten dat het de winst niet meer uit handen wilde geven. Oussama Labari kon de 1-4 maken. De 2e helft zorgde voor veel spektakel want niet veel later scoorde de thuisploeg weer. Het is VVOG die de laatste minuten van de wedstrijd naar de hand weet te zetten. Na de officiële speeltijd speelt Jeffrey Arends in een solo de keeper van de thuisploeg uit en tikt hij de laatste goal van de wedstrijd binnen.

Video

De samenvatting van de wedstrijd is voor Studio VVOG weer geregistreerd door Julian ’t Jong. Via www.jtav.nl