Sluitpost VVOG mede verantwoordelijk voor kleine overwinning

Voor VVOG staat zaterdag de uitwedstrijd naar Huizen op de kalender. Huizen staat laatste op de ranglijst en VVOG moet hoeden voor onderschatting. De supporters van de groenwitten uit Harderwijk konden met de boot van de Twee gebroeders een trip naar Huizen boeken. Voor de aansluiting zou mooi zijn als VVOG vandaag 3 punten weet te winnen.

Sluitpost VVOG belangrijk

In de eerste 10 minuten gebeurt er weinig spannends van beide kanten. Wel gaat Guido de Graaf van Huizen neer in de 16. Maar de scheidsrechter ziet er weinig opzettelijks zin. In de 17e minuut krijgt VVOG een kans van jewelste. Na een supersave van Frans Koornberg kan VVOG direct door met de tegenaanval. Met een mooie volley trapt Wilko Braam de bal in de Huizense netten.

Saai verloop

De rest van de 1e helft verloopt saai van beide kanten. Tot het einde, VVOG weet met Oussama Labari en Samir Merraki het de Huizense goalie even lastig te maken.

Sta in de weg

Na de thee wordt het er voor de neutrale kijker niet beter op. Niet dat er niks gebeurt, maar beide teams bereiken steeds minder de goal van de tegenstander. Dankzij aanvoerder en keeper van VVOG, Frans Koornberg, weet de uitploeg de 0-1 voorsprong te behouden.