Bekerwinst voor de VVOG 2 op Sportpark de Stokel

VVOG 2 speelt op Sportpark de Strokel in de bekercompetitie tegen Teuge. Reserve hoofdklasse tegen derde klasse C. Een mooie wedstrijd voor in de bekercompetitie. Bekerwinst zou mooi zijn.

Vlotte start

Na 2 minuten is het al 1-0 door goal van Roelof de Groot. In de 23e minuut krijgt de uitploeg een corner. Kevin Jansen geeft het beslissende tikje en brengt de 1-1 op het scorebord. Tegen het einde van de eerste helft, in de 38e minuut, krijgt Roelof de Groot via een vrije trap de kans op 2-1. Deze vrije trap benut hij.

Vonnis vellen

In de 2e helft velt een sterk spelend VVOG 2 al snel een vonnis voor de Teugenaren. Na ruim 10 minuten spelen, is het Moustafa Kalkan die in de 56e minuut de 3-1 laat noteren. Hierna is voornamelijk de Harderwijkse thuisploeg dat de wedstrijd uitspeelt. Dit resulteert in een Teuge dat er niet meer in lijkt te geloven. In de 83e minuut schiet Hein de Kort met een volley de 4-1 op de Strokel in de goal.

1/16 finales

In de laatste minuut krijgt VVOG 2 ook nog een strafschop. Deze wordt benut door Wilco Jansen en met 5-1 bekert VVOG 2 door. Op 17 december wacht de volgende ronde. Hierin speelt VVOG 2 thuis tegen VSCO ’61. Dit team uit de zaterdag derde klasse C wist vandaag met 1-2 te winnen van Zwart-Wit ’63.