DOVO heeft het lastig met man meer situatie tegen VVOG

VVOG heeft een wat mindere periode achter de boeg en wilde wel weer eens winnen. DOVO is bezig met een mooie serie en wilde revanche voor de promotiewedstrijd in 2016.

DOVO start aanvallend

De kansen die de thuisploeg creëerde, zorgden voor een hoop werk bij de Harderwijkse goalie. DOVO begin zeer aanvallend aan de wedstrijd en VVOG had moeite om het snelle spel en inzet van de Veenendalers te stoppen. De verdediging van VVOG stond ook deze zaterdag weer als een huis. Dankzij keeper Frans Koornberg heeft VVOG een grote nederlaag weten te voorkomen. Na 33 minuten was Pernelle Biya gevaarlijk voor VVOG. De kleedkamers werden met een 0-0 stand opgezocht.

Rode kaart

Ongeveer 5 minuten na de rust moest Jan Jurriën Hop aan de noodrem trekken. De verdediger kan niks anders doen dan de scoringskans van de DOVO-aanvaller onreglementair blokkeren. Hop krijgt rood en VVOG een strafschop tegen. Het doel van Koornberg stopte de penalty en de actie van Hop blijft vooralsnog onbestraft door het uitblijven van een doelpunt voor de thuisploeg.