Hierden in het groen van start met uitdelen planten en struiken

Foto: Gemeente Harderwijk

In bijzijn van wethouder Jeroen de Jong ontvingen inwoners van het buitengebied in Hierden plantenmaterialen in het kader van ‘Hierden in het Groen’.

Hoop groen erbij

De handeling vond plaats bij Hoveniersbedrijf van Martin Kleermaker in Hierden. Bewoners uit het buitengebied van Hierden planten binnenkort 3.500 struiken en 75 bomen voor een mooier buitengebied. Zij doen mee aan de eerste fase van ‘Hierden in het Groen’. Bewoners die een adviesgesprek hebben gehad konden hun platmaterialen ophalen. Vrijwilligers van Vereniging Belangengroep Hierden waren aanwezig om te helpen met het opladen van de bomen en struiken.

Hierden in het groen

Het project ‘Hierden in het groen’ is een samenwerking tussen Vereniging Belangengroep Hierden, Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en gemeente Harderwijk. Het wordt mede gefinancierd vanuit de provincie Gelderland. Het beplantingsproject voorziet de kavelgrenzen in het buitengebied van struiken en bomen, die hier landschappelijk gezien het beste passen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen