Laatste tips van de gemeente voor Koningsdag

Foto: Gemeente Harderwijk

De gemeente Harderwijk geeft nog de laatste tips wat betreft Koningsdag. Kijk voor alle festiviteiten op Koningsdag in de Oranjekrant of op www.oranjeverenigingharderwijk.nl.

Fietsen!

Kom op de fiets! Toch een parkeerplekje nodig? Parkeer uw auto dichtbij de stad in de parkeergarage Houtwal.

Winkels geopend

Tijdens Koningsdag zijn de winkels geopend.

Vrijmarkt

Het innemen van een plekje op de vrijmarkt is toegestaan vanaf dinsdag 26 april 18.00 uur. Afzetlinten die eerder geplaatst zijn, worden verwijderd. Dit geldt ook voor bewoners. Alleen de Oranjevereniging heeft toestemming om op een eerder tijdstip de plaatsen voor de vergunninghouders aan te geven. Verkopen mag op Koningsdag vanaf 7.00 uur. Let op dat u de doorgang voor de hulpdiensten vrij houdt.

Elektrisch apparaat niet verkocht op de vrijmarkt? Lever het in!

Wij wensen iedereen goede zaken op de vrijmarkt tijdens Koningsdag. Heeft u na de vrijmarkt nog elektrische apparaten of spaarlampen over? Lever deze dan in op het milieupark aan de Daltonstraat 23. Door afgedankte apparaten in te leveren voor recycling, worden grondstoffen behouden en schadelijke stoffen verwijderd. Kijk voor meer informatie op www.afvalmeerwaard.nl. Donderdag 28 april kunt u elektrische apparaten inleveren bij het milieupark van 13.00 – 16.00 uur.

Aangepaste openingstijden en afvalinzameling

Het stadhuis, milieupark, chemodepot en het fietsendepot (Daltonstraat 23) zijn op Koningsdag gesloten. De inzameling van het GFT-afval wordt verschoven naar zaterdag 30 april.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen