Body World Fitness Centrum officieel geopend door John de Wolf

04 mrt 2017, 9:03 Nieuws
body world fitness opening 6 watermerk
Benamar wilde al een poosje van zijn hobby zijn werk gaan maken. Dat is nu gelukt. In de binnenstad van Harderwijk, op Vuldersbrink 17, vind je zijn sportschool Body World.

Bestemming pand gewijzigd

Samen met vrouw en kinderen is Ben in de weer in de Harderwijkse binnenstad. In het pand waar vroeger Flevolicht heeft gezeten en als laatste de Shop In Shop. Ben: "Een dikke voldoende voor de gemeente. Dankzij hun medewerking heb ik dit kunnen realiseren. De bestemming moest worden gewijzigd en na verschillende onderzoeken heeft de gemeente de bestemming aangepast."
Zo was het bijvoorbeeld van belang dat er geen geluidsoverlast mag zijn. Onderzoek wees uit dit bij normaal gebruik niet zo zal zijn. De sportschool is 7 dagen per week geopend. Van 8.00 uur 's ochtends kun je er terecht. Op maandag tot en met vrijdag tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag sluiten de deuren om 16.00 uur.

body

Onbeperkt sporten bij Body World

Body World is al even open. Vanaf januari konden sportliefhebbers hier al terecht. Voor het trainen met gewichten, groepslessen, cardio en crossfit. Gisteren, vrijdag 3 maart, was de officiële opening. In het fitnesscentrum staan apparaten van de concepten Serious ShIIt en IronCube en daar is John de Wolf ambassadeur van. De oud-profvoetballer komt graag een steentje bijdragen aan de lokale bekendheid van Body World . "Het is leuk dat ik hier ben om de opening te promoten, maar het gaat om Ben en zijn sportschool." Dat Ben een goed concept heeft bedacht, blijkt wel uit de aanmeldingen van de eerste officiële dag. Ongeveer 100 leden hebben zich inmiddels ingeschreven.

body

Lees ook

Volgende week een uitgebreid artikel over de nieuwste sportschool in Harderwijk.