Volle agenda met evenementen in politiegebied West-Veluwe

Foto: Facebook Volgdienst Horeca

Het was deze zaterdag een “live” horeca volgdienst op Facebook. Enkele teamleden van de Politie West-Veluwe posten hun inzetten gelijk op Facebook.

Volle agenda

Het is een drukke avond met evenementen. In Harderwijk is Harders Plaza open met het feest Kings en Queens, de kroegen zijn open in de binnenstad. In Ermelo is op t’ Weitje, Oktoberfeest en daarna is er een Oktoberfeest afterparty in DOK48. Het Oktoberfest op ’t Weitje in Ermelo is met 1700 bezoekers een groot evenement.

Opstootje

Met meerdere eenheden had de politie een opstootje snel onder controle. Tijdens de uitloop van het Oktoberfest werd er geduwd, getrokken, geslagen en gevochten. De politie heeft drie aanhoudingen verricht en de drie verdachten overgebracht naar politiebureau Harderwijk.

Drukte

In de binnenstad van Harderwijk was het een drukke avond. Er was een hoop uitgaanspubliek op de been. Hier was een groepje onruststokers aanwezig dat dankzij teveel drank vervelend gedrag vertoonde. De groep is op last van de politie het centrum uit gegaan.

Ambulance

De politie moest ook optreden bij een mishandeling in het centrum van Harderwijk. Het slachtoffer is buiten bewustzijn geraakt en met ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Harderwijk. De agenten waren na de mishandeling ter plaatse en moet aan de hand van getuigenverklaringen en de camerabeelden van de binnenstad de situatie gaan beoordelen. Het is nog niet bekend hoe het met het slachtoffer is.

Waggelend naar buiten

Bij het verlaten van een café struikelt een cafébezoeker over de drempel. Hij is gecontroleerd en opgehaald door het ambulancepersoneel en meegenomen naar het ziekenhuis. De man heeft  mogelijk een gebroken enkel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen